Фрикадельки для супа
від Denzhyttya
25 Серпня, 2021
Яловичі фрикадельки після варіння часто виходять занадто жорсткими. Як я готую фрикадельки для супу, щоб вони виходили повітряними і м’якими, читайте далі.
Інгредієнти:
- Фарш із яловичини 450 г
- Панірувальні сухарі 0,25 скл.
- яйце 1 шт.
- сіль 0,5 ч. л.
- чорний перець (мелений) 0,25 ч. л.
- цибулевий порошок 1 ст. л.
- петрушка 2 ч. л.
Приготування:
- Щоб корисні яловичі фрикадельки не були жорсткими, змішайте їх з панірувальними сухарями. До фаршу додайте злегка збите яйце. Все ретельно перемішайте.
- Тепер посоліть і поперчіть суміш. До неї додайте цибульний порошок і сушену зелень. Знову перемішайте масу до однорідності. Потім приступайте до формування фрикадельок.
- Формувати фрикадельки зручніше злегка змоченими у воді руками. Робіть їх за розміром не більше ніж волоський горіх. Готові фрикадельки відразу ж пускайте на суп або заморозьте їх.
щоб заморозити фрикадельки для супу, Викладіть їх на кухонну дошку так, щоб вони не стикалися. Накрийте м’ясні кульки харчовою плівкою і поставте в морозилку. Через годину їх можна буде перекласти в пластиковий контейнер або пакет для заморозки.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya