Готуємо свіжі і ароматні салати. 2 дивовижних рецепта

Свіжі і ароматні салати будуть відмінним доповненням до м’ясних і рибних страв.

Салат з молодої капусти, огірків зі сметаною

Інгредієнти:

  • капуста, 400 г
  • кукурудза, 100 г
  • зелене яблуко, 1 шт
  • огірок, 1 шт
  • кріп, сіль і перець за смаком
  • сметана, 3 – 4 ст.л
  • лимонний сік, 1 ст.л

Приготування:

  1. Яблуко за бажанням очищаємо від шкірки, тремо на грубій терці або ріжемо дрібною соломкою, скроплюємо лимонним соком.
  2. Капусту дрібно шаткуємо, огірок ріжемо невеликими шматочками.
  3. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо сіллю і перцем, сметаною до смаку.

Салат з кінзи з яйцями

Інгредієнти:

  • капуста, 400 г
  • огірок, 2 шт
  • кріп і кінза за смаком
  • яйця, 4 шт
  • гірчиця, 1 – 2 ч.л
  • сметана, 3 ст.л
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо і тремо на грубій терці або ріжемо дрібними кубиками.
  2. Огірки також ріжемо, зелень січемо, капусту тонко шаткуємо.
  3. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо сіллю, перцем, гірчицею і сметаною.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: