Готую минтай за цим рецептом . Риба виходить соковита і смачна

Риба дуже корисний продукт, в якому міститься маса потрібних для здоров’я вітамінів, амінокислот, мікроелементів.

Інгредієнти:

  • минтай філе, 500 г;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • сметана, 4 ст.л;
  • лавровий лист, сіль, перець, спеції;
  • олія соняшникова, 1 ч.л;
  • зелень.

Приготування:

  1. Минтай промиваємо і видаляємо все зайве, висушуємо паперовими рушниками.
  2. Натираємо тушки сіллю і перцем, сумішшю різних приправ за смаком.
  3. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на грубій терці.
  4. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо овочі рівним шаром
  5. Порада: якщо є бажання, овочі попередньо тушкують на сковорідці.
  6. Викладаємо зверху рибу, лавровий лист.
  7. Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку.
  8. Запікаємо при 200 градусах 15 хвилин, прибираємо фольгу і печемо ще 15 хвилин.
  9. При подачі прикрашаємо зеленню і шматочками лимона.
  10. Страва  відмінно гармонує з картоплею, рисом, салатами. Відсутній характерний аромат минтая, підходить рецепт для будь-якого сорту риби.

Готую минтай за рецептом кухарів з дитсадка: риба висодить соковита і смачна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: