Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір

Вітання! Сьогодні хочу поділитися рецептом м’яса, воно дійсно виходить дуже смачним, овочева підлива просочує шматочки м’яса і робить їх соковитими та ароматними. Подати можна з будь-яким гарніром. Я готую відразу більше і прибираю в холодильник, коли потрібно відварюю наприклад макарони, подаю з м’ясом і вечеря готова.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 1 кг
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Аджика – за смаком
  • Цибуля – 500 гр
  • Морква – 1 шт
  • Перець болгарський – 1 шт
  • Вода – 500 мл
  • Часник – 3-4 зуб

Приготування:

  1. М’ясо 1 кг поріжемо на платівки, розріжемо на порційні шматочки. М’ясо відбиваємо, солимо з двох сторін, перчимо та додаємо суху аджику.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  2. Беремо сковороду. Наливаємо олію та обсмажуємо м’ясо з двох сторін на великому вогні до золотистого кольору.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  3. Цибулю поріжемо чверть кільцями.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  4. Моркву поріжемо кубиками.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  5. Поріжемо кубиками болгарський перець.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  6. На сковороду наливаємо трохи олії, кладемо моркву злегка обсмажуємо, потім додаємо перець і смажимо ще всі разом 2 хвилини.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  7. Беремо глибоку каструлю, у мене каструля жаровня, наливаємо на дно трохи олії, кладемо цибулю, відразу кладемо обсмажене м’ясо і розподіляємо обсмажені овочі.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір
  8. Вогонь робимо середній і прогріваємо до тих пір, поки цибуля не стане напівпрозорою, за часом займає хвилин 5, вогонь робіть невеликий щоб цибуля не підгоріла.
  9. Тепер вливаємо 2 склянки води, закриваємо кришкою і тушкуємо 1 годину.
  10. Тепер відкриваємо, додаємо 3-4 зубчики часнику пропущених через прес для часнику, закриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. Пробуємо на сіль якщо потрібно додаємо, мені зазвичай не потрібно.Готую вечерю, за один раз відразу на тиждень, потім тільки щодня міняю гарнір

М’ясо готове, можна подавати з будь-яким гарніром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: