Хрустке пісочне печиво “Спіральки” – покроковий рецепт з фото

Пісочне печиво “Спіральки” – це дуже смачна і оригінальна випічка до чаю, яку полюбляють як дітки, так і дорослі! Розсипчасте, смачне та дуже гарне печиво, рекомендую, готується дуже просто!

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт
  • вершкове масло – 200 грам
  • цукор -150 грам
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • какао з гіркою – 2 ст. л. + 3 ст. л. борошна
  • борошно – 350 грам

Приготування:

  1. Масло ( кімнатної температури ) і борошно розтираємо в крихту. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  2. Відправляємо сюди, трішки солі, ванільний цукор, яйця, цукор і розпушувач і перемішуємо. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  3. Ділимо тісто на дві частини.
  4. В одну частину додаємо какао та 3 ст. л. борошна. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  5. У білу частину тіста додаємо 3 ст. л. борошна.
  6. Розкачуємо пласт, накриваємо шоколадним, загортаємо в рулет і прибираємо в морозильник на 30 хвилин. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
    Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фотоХрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  7. Далі, нарізаємо його на смужки. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фотоХрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  8. Викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото
  9. Викаємо при температурі 200 гр. С 15-20 хвилин. Хрустке пісочне печиво "Спіральки" - покроковий рецепт з фото

Готуйте із задоволенням, і нехай у Вас все вдається! Радуйте своїх рідних домашніми смаколиками. Смачного чаювання Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: