В магазині більше не купую, готую вдома сама: найсмачніші домашні цукерки “РАФАЕЛЛО” і “БАУНТІ” без хімії і зайвого цукру

Рафаелло і Баунті – одні з моїх найулюбленіших цукерок, і думаю, я не одна така любителька цього кокосового десерту. Якщо ви хочете приємно порадувати рідних і близьких, особливо напередодні новорічних свят, то приготуйте рафаелло і баунті в домашніх умовах. Красива тарілочка цих цукерок може стати смачним святковим десертом… “І нехай весь світ почекає”…

Інгредієнти:

  • Кокосова стружка – 300 г
  • Молоко сухе – 150 г
  • Вода – 120 мл
  • Мед рідкий – 2 ст. л.
  • Мигдаль – 15 шт
  • Ванілін – 1 ч. л
  • Шоколад – 120 г

Приготування:

  1. Для приготування цукерочок в глибокий посуд всипаємо сухе молоко, поступово додаємо теплу кип’ячену воду і рідкий мед, перемішуємо і додаємо ванілін. Змішуємо все до однорідного стану-повинна вийти густа кремоподібна однорідна маса.
  2. Поступово всипаємо кокосову стружку.
  3. Стружку краще використовувати не крупну. Прі замішуванні виходить густа маса, яка добре ліпиться, не розсипається і не розтікається.
  4. Беремо невелика кількість кокосової маси, ховаємо в неї мигдаль і формуємо кульку розміром з волоський горіх.
  5. Кожну кульку обвалюємо в невеликій кількості кокосової стружки. З половини кількості кокосової маси вийшло 13 кульок. Прибираємо цукерки в холодильник приблизно на півгодини.
  6. У мене залишилася половина кокосової маси, з якої я приготувала цукерки «баунті». Беремо невелику кількість маси і надаємо їй форму прямокутного батончика. Вийшло 9 батончиків.
  7. Розтоплюємо в мікрохвильовці шоколад короткими імпульсами до повного розчинення.
  8. Кокосові заготовки вмочаємо в шоколад з усіх боків.
  9. Прибираємо в холодильник, щоб шоколад застиг і добре схопився.

Ось і все найсмачніші домашні цукерки готові! Приємного приготування і смачного Вам мої дорогі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: