Кабачки з грибами у майонезі, готую щороку

Дуже смачна і оригінальна закуска, яку прямо зараз ви можете зробити і взимку тільки встигати відкривати баночки з такою неймовірною стравою з шампіньйонів і кабачків.

Інгредієнти:

  • кабачки, 1.5 кг
  • печериці та цибуля по 500 г
  • майонез, 200 г
  • оцет столовий 9%, 2 ст.л
  • часник, 6 зуб.
  • сіль, 2 ч. л
  • перець, 13 ч.л
  • петрушка, невеликий пучок
  • олія, близько 120 мл

Приготування:

  1. Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо невеликим кубиком. Цибулю також ріжемо кубиками.
  2. Печериці ріжемо у довільному порядку. Обсмажуємо до рум’яності кабачки і розкладаємо охолоняти.
  3. Обсмажуємо на сухій сковороді гриби до випаровування рідини. Цибулю обсмажуємо до золотистості.
  4. Змішуємо всі продукти, додаємо тертий часник, майонез та оцет, перемішуємо, всипаємо зелень та перемішуємо.Кабачки з грибами у майонезі, готую щороку по 45 банок
  5. Розкладаємо масу в чисті баночки, накриваємо кришками.
  6. Ставимо баночки в каструлю на рушник і наливаємо теплу воду по плічка банок.
  7. З моменту закипання води у каструлі стерилізуємо 20 хвилин.
  8. Закручуємо кришками і перевертаємо баночки, накриваємо до охолодження. Зберігаємо консервацію у підвалі.Кабачки з грибами у майонезі, готую щороку по 45 банок

Закуска виходить просто неймовірною, тому після цієї партії, обов’язково спробуйте і ви відразу робитимете другий захід, щоб узимку було чим себе балувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: