Картопля «Сен-Флорента»

Це картопляне пюре точно вразить ваших гостей. Хрустка паніровка зверху, м’якесенька картопелька з шинкою всередині. Це суперсмачно і незвично!

Інгредієнти:

  • Вермішель тонка – 70-100 г
  • борошно – 150 г
  • шинка – 100 г
  • картопля – 1,5 кг
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • вершкове масло – 50 г
  • яйця – 3 шт.
  • мускатний горіх – 2 щіпки.

Приготування:

  1. Мілкими кубиками наріжте шинку, додайте до остиглої картоплі, потім додайте вершкове масло, відокремлені від білків жовтки, перець і мускатний горіх, перемішайте.
  2. Яєчні білки збийте в піну, половину вмішайте лопаткою в картопляну массу. Вермішель подрібніть. Для цього засипте її в пакет, пройдіться зверху кілька разів качалкою. Додайте панірувальні сухарі, перемішайте. З картопляної маси скачайте невеликі ковбаски. Кожну вмочіть у збитий білок, потім у суміш вермішелі й сухарів.
  3. Смажте картоплю у фритюрі до зарум’янювання. Готові вироби викладіть на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія. Потім викладіть на блюдо на   листя салату. Окремо подайте сметанно-гірчичний соус: 2 ст. л. гірчиці
  4. змішайте з 100 г сметани і дрібкою солі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: