Класна закуска з курячої грудки. Виходить багато, а з’їдається за 2 хвилини

Сьогодні приготуємо дуже смачну, ніжну курячу грудку в незвичайному клярі.

Закуска з курячої грудки за цим рецептом виходить дуже ароматною з найніжнішим смаком. Спробуйте обов’язково, вам безсумнівно сподобається!

Інгредієнти:

  • Філе курячої грудки – 3 шт (800 гр)
  • Сметана 100 гр
  • Соєвий соус – 30 мл
  • Гірчиця – 1 ст.л.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сіль, паприка
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно – 2-3 ст.л

Приготування:

  1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.
  2. Викладаємо шматочки грудки в миску.
  3. Додаємо сметану, соєвий соус, гірчицю, часник, солодку паприку, вбиваємо 1 яйце і трохи підсолюємо.
  4. Все добре перемішуємо і прибираємо маринуватися в холодильник приблизно на 2 години.
  5. Також можна на півгодини залишити маринуватися при кімнатній температурі.
  6. Коли куряча грудка промаринувалася потрібну кількість часу, додаємо до неї борошно. Все ретельно перемішуємо.
  7. Сковорідку ставимо на вогонь гарненько прогріваємо і наливаємо трохи соняшникової олії.
  8. Починаємо обсмажувати шматочки курки.

Класна закуска з курячої грудки. Виходить багато, а з'їдається за 2 хвилини

Обсмажуємо грудку на середньому вогні до красивої рум’яної скоринки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: