Класичний рецепт сочників. Соковиті та м’які: з ароматним та ніжним сиром усередині

Сочники тому і називаються так, що вони повинні бути соковитими та м’якими, з ароматним та ніжним сиром усередині. Класичний рецепт сочників.

Інгредієнти:

  • борошно, 2 склянки
  • яйце, 1 шт
  • цукор, 0.5 склянки
  • масло вершкове, 100 г
  • сметана, 0.5 склянки
  • сіль дрібка
  • розпушувач, 1 ч.л

Для приготування начинки необхідно:

  • сир домашній, 350 г
  • цукор, 2 ст.л
  • сіль, дрібка
  • білок, 1шт
  • сметана, 2 ст.л
  • борошно та манна крупа по 1 ст.л

Приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло змішуємо із цукром і перетираємо до однорідності.
  2. У масу всипаємо сіль та розпушувач, додаємо сметану, перемішуємо.
  3. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто.
  4. Накриваємо  та відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
  5. Сир з’єднуємо з усіма інгредієнтами та перебиваємо до однорідності.
  6. Тісто розгортаємо в пласт із товщиною до 3 мм, вирізаємо кружки.
  7. На один бік кладемо начинку, другий накриваємо та защипуємо краї.
  8. Викладаємо сочники на лист, застелений пергаментом, змащуємо збитим жовтком.Класичний рецепт сочників. Соковиті та м’які: з ароматним та ніжним сиром усередині
  9. Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин.Класичний рецепт сочників. Соковиті та м’які: з ароматним та ніжним сиром усередині

Сочники виходять м’якими, ніжними, із соковитою начинкою. За смаком можна додати до сиру цедру лимона або апельсина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: