Консервована диня на зиму. Смак як у ананасів

Консервована диня виходить шалено смачною і ніжною. Заготовте її на зиму і насолоджуйтеся неймовірним смаком дині весь рік.

Інгредієнти:

  • Велика диня – 1 штука
  • Лимонна кислота – 1 чайна ложка
  • Цукор – 500 грам

Приготування:

  1. Помийте, очистіть від насіння і шкірки диню. Наріжте шматочками приблизно по 4 сантиметри.
  2. Візьміть 5-6 баночок по 0,5 літра і заповніть шматочками дині.
  3. Для сиропу висипте в літрову банку цукор і лимонну кислоту.
  4. Налийте повну банку води, розмішуйте до повного розчинення цукру.
  5. Вилийте в каструлю сироп, доведіть до кипіння. Розлийте по банках і стерилізуйте 10 хвилин з моменту закипання води.
  6. Герметично закатайте банки. Переверніть верх дном і укутайте в теплу ковдру. Залиште на добу до повного охолодження, після перенесіть в підвал або поставте в холодильник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: