«Корівка»: цукерки зі згущеного молока
19 Червня, 2022
Це максимально спрощений рецепт цукерок «Корівка». Готую ласощі з 3 інгредієнтів: згущеного молока, масла та цукру. Однак іноді додаю в нього дрібку солі, щоб десерт не був настільки нудотним. З цієї кількості продуктів у мене виходить близько 900 г цукерок. Почнемо!
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 150 г
- Цукор – 500 г
- Згущене молоко – 380 г
Приготування:
- У сотейник із товстим дном пересипте цукор. Поставте його вогонь. Тепер до цукру додайте масло. Коли вони розтопляться і закиплять, додайте в сироп згущене молоко.
- Перемішайте та доведіть масу до кипіння. Помішуючи сироп силіконовою лопаткою, варіть на слабкому вогні кілька хвилин. Маса повинна загуснути і стати темнішою.
- На останньому етапі приготування можете додати в сироп сіль. Додайте трохи та обов’язково спробуйте результат. Гарячу масу перелийте у форму, вистелену пергаментом.
- Розрівняйте сироп та відправте його на балкон остигати. Як тільки маса стане твердою, наріжте кубиками і подавайте до чаю. Ласощі зі смаком дитинства готові!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки