Італійське цукрове печиво на мінеральній воді

Італійське цукрове печиво на смак нагадує легендарне кураб’є, хіба що без кокосової стружки. Спершу мене сильно бентежила мінералка в рецепті. Але коли призвичаїлася швидко замішувати тісто, сумнівів не залишилося. Це найпростіше домашнє печиво зі всіх!

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 250 г
  • Вершкове масло – 125 г
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Газована вода – 60 мл

Приготування:

  1. Охолоджене масло наріжте дрібними шматочками або натріть на великій тертці. До нього в миску пересипте борошно. Руками розітріть суміш у крихту.
  2. Далі додайте цукор та мінеральну газовану воду кімнатної температури. Швидко замісіть тісто. Сформуйте кулю та замотайте її в харчову плівку.
  3. Відправте тісто в холодильник на годину. Потім розділіть тісто на 24 шматочки, з них сформуйте печиво-кільця. З одного боку вмочіть їх у цукор.Італійське цукрове печиво на мінеральній воді
  4. Викладіть печиво на лист, вистелений пергаментом. Готуйте у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Випічці дайте охолонути.Італійське цукрове печиво на мінеральній воді

Ось яке італійське цукрове печиво я рекомендую негайно приготувати. Повірте, за смаком воно не менш ніжне та розсипчасте, ніж пісочне, але обійдеться вам у рази дешевше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: