Королівський салат з буряком і м’ясом. Цей салат не просто здивував, він приголомшив

Салати з буряком в своїй більшості, всі готують з рибою. Хочу запропонувати вам один з найулюбленіших рецептів м’ясного салату з буряком. Виходить дуже смачно, нічого складного в процесі приготування немає.

Інгредієнти:

  • буряк відварений або запечений, 1 шт
  • відварне м’ясо яловичини, 600 – 700 г
  • цибуля, 1 шт
  • горошок, 1 банка
  • огірок солоний або маринований, 4 шт
  • майонез, сіль, перець

Для маринаду необхідно:

  • оцет, 3 ст.л
  • вода 100 мл
  • цукор, 1 ч.л

Приготування:

  1. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо в маринаді (змішавши всі інгредієнти).
  2. Порада: цибуля беріть будь-яку, але набагато смачніше виходить з червоною.
  3. М’ясо і буряк ріжемо соломкою.
  4. Огірки також ріжемо соломкою.
  5. Цибулю віджимаємо від маринаду.
  6. Змішуємо всі продукти.
  7. Заправляємо майонезом до смаку і пробуємо. Якщо необхідно, досоліть салат.
  8. При подачі посипаємо дрібно різаною зеленою цибулею, можна ще і кропом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: