Королівський Крабовий салат.

Любителям легких, незвичайних рецептів – цей приголомшливий, дуже смачний, незвичайний салат .

Інгредієнти:

  • крабові палички 500 г
  • авокадо 2 шт
  • огірок свіжий 2 шт.

Додатково

  • майонез
  • сіль, перець за смаком
  • червона ікра,
  • яєчний білок 2 шт.
  • кріп для прикраси

Приготування:

  1. Крабові палички (або крабове м’ясо) нарізати тонкою соломкою. Приготувати роз’ємне кільце діаметром 18 см. Поставте кільце на плоску тарілку. Першим шаром викласти рівно половину нарізаних крабових паличок. Розрівняти, трохи утрамбувати і змастити майонезом.
  2. Стиглий авокадо розрізати вздовж. Щоб вийняти кісточку, прокрутити авокадо навколо кісточки. Вийняти кісточку. Надрізати м’якоть хрест-на-хрест тонким ножем. Потім чайний ложечку вийняти м’якоть.
  3. Викласти в невелику миску. Великі шматочки подрібнити ножем. Додати трохи соку лимона, поперчити, перемішати. Викласти авокадо другим шаром та розрівняти.
  4. Свіжі огірки очистити від шкірки. Нарізати дрібно. Викласти третім шаром на салат. Розрівняти та зробити сіточку з майонезу.
  5. Останній шар — крабові палички, які залишилися. Розрівняти. Змастити майонезом.
  6. Салат разом із формою накрити плівкою або фольгою. Відправити в холодильник, щоб салат настоявся хоча б дві години.
  7. Перед подачею салат прикрасити. У мене варені яєчні білки, ікра та гілочки кропу. Тепер можна зняти форму та подавати салат до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: