Курячі сердечка до обіду або вечері

Таку страву я подаю з макаронами або кашею. Сердечка виходять соковиті та ніжні. І просто ідеально підходять для сімейної вечері.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм сердечок
  • 3 цибулини
  • 1 столова ложка пшеничного борошна
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

Приготування:

  1. Серця очищаємо від зайвих частин і перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо, періодично перемішуємо протягом 10 хвилин.
  2. Цибулю нарізаємодрібно. Додаємо до сердець і всипаємо сіль, перець за смаком. Все добре перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин. Потім вливаємо окріп (600 мл), накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.
  3. За 10 хвилин до закінчення приготування додаємо в сковороду борошно, перемішуємо та проварюємо 5 хвилин. А потім подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: