Курячі стегна з картоплею в духовці. Нереальна смакота на вечерю

Родзинка цього рецепту – в соусі, який додає м’ясу соковитості і пікантності.

Інгредієнти:

  • стегна курячі – 5 шт
  • картопля – 1 кг
  • цибуля – 2 шт
  • часник – 1 головка
  • майонез – 200 г
  • приправи для м’яса – 1 ст.л
  • каррі – 1 ч.л
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Картоплю ріжемо шматочками, цибулю – півкільцями.
  2. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом, спеціями, каррі та іншими приправами на ваш смак.
  3. М’ясо присолюємо і більшу частину соусу додаємо в стегна, добре вимішуємо.
  4. Решта соус додаємо до картоплі і цибулі і також добре перемішуємо.
  5. У форму викладаємо спочатку картоплю з цибулею, на неї – стегна.
  6. Духовку розігріваємо до 190 градусів і запікаємо страву 1 годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: