Ледачий штрудель з яблуками. Ділюся рецептом

Яблучний штрудель – лінивий рецепт. Готується дуже просто, а за смаку не поступається класичному штруделю з яблуками. І виходить дуже смачний!

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  • 1 лаваш
  • 50 грам вершкового масла
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 30 грам родзинок

Приготування:

  1. Яблука очищаємо від насіння та нарізаємо тонкими пластинками.
  2. У сковороду кладемо вершкове масло та яблука. Обсмажуємо 3-4 хвилини. Потім додаємо корицю та цукор. Все перемішуємо та обсмажуємо до карамельного стану.
  3. Родзинки заздалегідь запарюємо в кип’ятку, а потім додаємо до готових яблук.
  4. Беремо лаваш, змащуємо вершковим маслом та загортаємо в рулет. Перекладаємо його на лист, застелений пергаментним папером або силіконовим килимком і змащуємо зверху вершковим маслом.
  5. Відправляємо заготовку до духовки, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
  6. Готовий штрудель подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: