Лінивий штрудель з яблуками. Ділюся рецептом приготування

Яблучний штрудель – ледачий рецепт. Готується дуже просто, а за смаком не поступається класичному штруделю з яблуками. І виходить дуже смачний!

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  • 1 лаваш
  • 50 грам вершкового масла
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 30 грам ізюму

Приготування:

  1. Яблука очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими пластинками.
  2. У сковорідку кладемо вершкове масло і яблука. Обсмажуємо 3-4 хвилини. Потім додаємо корицю і цукор. Все перемішуємо і обсмажуємо до карамельного стану.
  3. Ізюм заздалегідь запарюємо в кип’ятку, а потім додаємо до готових яблук.
  4. Беремо лаваш, змащуємо вершковим маслом і загортаємо в рулет. Перекладаємо його на деко, застелене пергаментним папером або силіконовим килимком і змащуємо зверху вершковим маслом.
  5. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
  6. Готовий штрудель подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: