Тістечко «Королівський мармур»

Це угорське сирне тістечко або ватрушка, як його часто називають місцеві жителі. Секрет соковитості запеченого сиру в борошняній крихті і особливої ​​заливці зі сметани і згущеного молока. Приготуйте прямо зараз!

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 1,5 скл.
  • цукор 210 г
  • Вершкове масло 100 г
  • розпушувач 10 г
  • яйце 4 шт.
  • Сир 600 г
  • Ванільний цукор  дрібка.
  • Згущене молоко 4 ст. л.
  • сметана 6 ст. л.
  • молочний шоколад 20 г

Приготування:

  1. Поставте вершкове масло в морозильну камеру на 10 хвилин.
  2. З’єднайте в глибокій ємності борошно, 0,5 склянки цукру і розпушувач.як запекти сир
  3. Натріть вершкове масло на крупній тертці. Змішайте з борошняною масою до утворення крихти без грудочок. Відправте в холодильник.
  4. З’єднайте сир, що залишився цукор-пісок і ванільний цукор. Вбийте в цю ж ємність яйця і за допомогою блендера перетворіть все в однорідну масу.як приготувати сирну запіканку
  5. Застеліть роз’ємну форму пергаментом. Присипте бортики борошном.
  6. Пересипьте в форму 2/3 охолодженої борошняної крихти. Розрівняйте. Перелийте зверху сирну масу. Зверху висипте  борошняну крихту, що залишилася і запікайте 50-60 хвилин при 180 ° С.рецепт сирної запіканки
  7. Змішайте згущене молоко і сметану. Залийте масою ще гаряче тістечко.
  8. Розтопіть шоколад на водяній бані і полийте їм пиріг. рецепт угорської ватрушки
  9. Коли мармурове тістечко охолоне до кімнатної температури, перенесіть його в холодильник на всю ніч.рецепт мармурового тістечка

Цей рецепт тістечка зі згущеним молоком повинен бути і в вашому арсеналі. Чорний шоколад можна замінити молочним або білим, а в сирну масу можна також додати родзинки і курагу. Прекрасний десерт порадує сім’ю і гостей. Обов’язково збережіть в закладки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: