Макарони з куркою в вершках: смачно і ситно

Коли потрібно швидко приготувати щось смачне і ситне, я готую макарони з курячим філе в вершках. Страва сподобається навіть самим маленьким вередунам. Готується досить легко і має просто дивовижний смак.

Інгредієнти:

  • 3 штуки курячого філе
  • 100 мілілітрів вершків
  • сіль, перець за смаком

Для маринаду курки

  • 1 чайна ложка кмину
  • 1 чайна ложка паприки
  • половина цибулини
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • сіль

Для макаронів

  • 2.5 літра води
  • сіль
  • 250 грам макаронів
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 100 мілілітрів вершків
  • 1 столова ложка сиру «Пармезан»
  • 1 чайна ложка спеції

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в миску.
  2. На дрібній тертці натираємо половину цибулі і додаємо до м’яса. Туди ж вливаємо олію, додаємо паприку, чебрець, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо.
  3. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Додаємо сіль, олію і всипаємо макарони. Все перемішуємо і варимо 7-10 хвилин.
  4. У сковорідку наливаємо олію і вершки. Додаємо спеції і доводимо масу до кипіння. Потім солимо і перчимо до смаку. У соус додаємо відварені макарони і все добре перемішуємо.
  5. Нагріваємо сковорідку і кладемо шматочки м’яса. Обсмажуємо з одного боку 2 хвилини, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину. Потім перемішуємо і смажимо м’ясо ще 5-7 хвилин, а потім вливаємо до нього вершки. Додаємо сіль, перець за необхідності, перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
  6. Викладаємо на тарілку макарони з м’ясом, присипаємо тертим сиром «Пармезан» і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: