Макарони з фаршем в томатному соусі на сковороді
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
Соковиті і ситні макарони з фаршем в томатному соусі – це дуже смачно. Раджу порадувати ними свою сім’ю сьогодні ж!
інгредієнти
- цибуля 1 шт.
- болгарський перець 1 шт.
- фарш із яловичини 450 г
- часник 1 зуб.
- томатний соус 450 мл
- помідор 5 штук.
- м’ясний бульйон 235 мл
- оливкова олія 1 ст. л.
- італійські трави 1 ст. л.
- лавровий лист 1-2 шт.
- макарони 200 г
- чеддер 100 г
- сіль за смаком
- чорний перець (мелений) за смаком
- паприка за смаком
- петрушка за смаком
Приготування
- Велику цибулину очистіть і наріжте дрібно. Зелений болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки. М’якоть наріжте також дрібно.
- Обсмажте цибулю з перцем до м’якості на розігрітій олії. Далі пересипте в сковороду яловичий фарш. Посоліть і поперчіть його. Додайте паприку і перемішайте.
- Через хвилини 3-4 додайте в сковороду натертий часник. Знову перемішайте. Смажте фарш до готовності. Потім злийте жир. У сковороду з фаршем влийте томатний соус.
- Туди ж відправте пюре з помідорів і м’ясний бульйон. Додайте в сковороду лаврові листочки і італійські трави. Прогрійте масу, а потім пересипте в неї макарони.
- Тушкуйте пасту в томатному соусі з фаршем до готовності. Зазвичай на це йде хвилин 20. Тим часом натріть на крупній тертці чеддер або будь-який інший твердий сир. Петрушку подрібніть.
- Додайте сир із зеленню в сковороду під кінець приготування. Перемішайте і дайте хвилину настоятися. Подавайте макарони з томатною пастою і фаршем до столу гарячими.
З даної кількості продуктів виходить величезна сковорода їжі. Макарони з фаршем в томатному соусі за цим рецептом виходять дуже соковитими. Про наступний прийомі їжі, швидше за все, ви згадаєте лише на наступний день. Готуйте і діліться враженнями!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки