Мега смачний торт “Сметанний”. З’їдається моментально!

Сметанний торт, зроблений за цим рецептом, вам обов’язково сподобається не тільки смаком, але і простотою приготування.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор, 1.5 – 2 склянки;
  • борошно, 2 склянки;
  • вершкове масло, 200 г;
  • сметана жирна, 500 г;
  • ванілін, 1 г або 1 пакетик ванільного цукру
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • шоколад тертий для прикраси.

Процес приготування

За допомогою міксера розтираємо цукор з маслом, додаємо сметану і все ретельно збиваємо. Масу, яка вийшла, ділимо на 2 частини.

В одну частину додаємо ванілін – виходить крем, а в другу, додаємо розпушувач з борошном і вимішуємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, тісто виливаємо в форму і випікаємо корж хвилин 40 хвилин.

Коли готовий корж охолоне, розрізаємо його на 2 – 3 частини ( в залежності яка у вас форма)  і формуємо торт, перемазуючи кожен шар кремом. Прикрашаємо тертим шоколадом і ставимо в холодильник на ніч для просочення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: