М’який, просочений, простий у приготуванні торт без випічки
від Denzhyttya
16 Грудня, 2021
Торт виходить дуже м’яким за рахунок того, що до печива ви додасте банани і заварний крем.
Інгредієнти:
- печиво шоколадне, 500 г
- молоко, 800 мл
- жовтки, 7 шт
- борошно, 4 ст.л
- вершкове масло, 150 г
- крохмаль, 2 ст.л
- банани, 4 шт
- варене згущене молоко
Приготування:
- Для крему жовтки з’єднуємо з 200 г цукру, цукром і борошном, 100 мл молока. Перемішуємо.
- Виливаємо залишок молока і перемішуємо до однорідності.
- Ставимо крем в каструлю і варимо на середньому вогні до загусання, постійно перемішуючи. Якщо є ямки – після уварювання збийте міксером.
- Додаємо вершкове масло і перемішуємо. Охолоджуємо.
- Банани ріжемо кружочками.
- На дно форми викладаємо крем, шар печива, крем, банани, крем, печиво. Чергуючи усі продукти, формуємо торт. Накриваємо плівкою та ставимо на ніч у холодильник.
- Виймаємо з форми і прикрашаємо вареним згущеним молоком – через пакет або кондитерський шприц зробіть сіточку на торті.
Джерело:
dom-resepti.ru