М’ясні пальчики з курячого філе. Рецепт приготування

Представляємо вашій увазі рецепт м’ясних пальчиків з курячого філе, який не залишить нікого байдужим.

Виходять вони соковиті, ніжні, ситні, ароматні і мега апетитні. Готувати їх ми будемо з курячого філе і з сирною начинкою. Вони відмінно гармонують з різними гарнірами і салатами. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки
  • 100 гр твердого сиру
  • 60 гр вершкового масла
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • половина чайної ложки куркуми
  • 200 гр борошна
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки води

Приготування:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сіль і куркуму. Віночком все перемішуємо.
  2. Куряче філе нарізаємо пластинами і кожну з них трохи відбиваємо молоточком. При цьому потрібно посолити шматочки.
  3. Використовуючи терку, натираємо на дрібній фракції твердий сир. Потім трохи підморожуємо його в морозилці і розміщаємо на нижній частині кожної відбивної.
  4. Тепер скручуємо їх, підвертаючи краї, щоб сир в процесі приготування не витікав.
  5. Потім занурюємо кожен «пальчик» в яйцях. Після чого обвалюємо в борошні.
  6. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо в ній заготовки з двох боків до рум’яного кольору.
  7. Після закінчення потрібного часу вливаємо трохи окропу і накриваємо сковорідку кришкою. Тушкуємо 45 хвилин.

Тепер «пальчики» готові. Поливаємо їх розтопленим вершковим маслом і подаємо гарячими до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: