Проста морквяна закуска: економічний варіант на святковий стіл. З’їдається першою

Це один із найстаріших і класичних салатів. Салат-намазка виходить корисною, пікантною та гострою, просто дивовижною.

Інгредієнти:

  • морква, 1 шт
  • яйце, 1 шт
  • сир твердих сортів, 50 г
  • часник, зелень, майонез

Приготування:

  1. Моркву натираємо на великій тертці, сир натираємо на середній.
  2. Часник  видавлюємо через прес  або натираємо на тертці, подрібнюємо зелень.
  3. Сир твердий можна замінити плавленим, так салатик також виходить смачним і ніжним.
  4. Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом.

Цей салат часто використовується як намазка для бутербродів і можна наповнювати цією масою тарталетки для святкової подачі. Ще один варіант подачі: це крем із маси в закусочних тортах, він надає особливого смаку та ноток пікантності.

Дуже поєднується з курячою печінкою, свинячою, грибами обсмаженими. Обсмажені печериці з цибулею та кропом також додають у цей салат, виходить новий, але оригінальний смак і таку намазку можна використовувати для лаваша, зробивши рулети, залишивши їх на кілька годин у холодильнику. Потім ріжемо красивими скибочками та подаємо до столу.

Буде красиво, апетитно та ситно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: