Королівський салат з червоною рибою та ікрою на Новий Рік

Інгредієнти:

  • червона ікра — 100 гр
  • креветки королівські — 5шт
  • червона риба — 200 гр
  • зелений салат — 1 пучок
  • папайя — 1/4 шт
  • апельсин — 3 часточки
  • грейпфрут — 2 часточки
  • апельсиновий сік — 40 гр
  • мед — 30 гр
  • оливкова олія 40 гр

Приготування:

  1. Для соусу змішати 40 гр. свіжовичавленого апельсинового соку, мед, оливкову олію — ​​все збити блендером.
  2. Посолити і поперчити рибу і креветки, обсмажити на сковороді з оливковою олією по 1 хвилині з кожної сторони.
  3. На тарілку викласти листя салату, зверху покласти рибу, порізану середніми шматочками, потім креветки, додати шматочки порізаного апельсина і грейпфрута, полити все соусом.
  4. Прикрасити слайсами папайї і червоною ікрою.
  5. Шикарний, багатий, корисний і дуже смачний салат готовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: