М’ясний рулет з яйцем в духовці
від Denzhyttya
26 Грудня, 2020
Хочу нагадати Вам про відмінну гарячу закуску. Її можна подати як гарячу страву або доповнити нею святковий стіл. А приготувати цю страву простіше простого.
Інгредієнти:
- Фарш свинячий: 350 гр, ( або інший , на ваш смак)
- Яйце куряче: 2 шт,
- Цибуля ріпчаста: 1 шт,
- Часник: 1 зубчик,
- Сіль, перець: за смаком
Приготування:
- Фарш я використовую свинячий, але ви можете взяти будь-який інший, який вам більше подобається.
- Цибулю дрібно порубати. Зазвичай в фарш я подрібнюю цибулю за допомогою блендера або м’ясорубки, тоді він практично не відчувається в фарші, а лише віддає свій аромат. Але в цьому випадку буде дуже добре, якщо будуть потрапляти невеликі шматочки цибулі.
- Додайте у фарш цибулю, видавіть зубчик часнику, посоліть і поперчіть його на смак. Викладіть фарш на лист фольги і сформуйте прямокутник товщиною близько 1 см.
- На середину покладіть заздалегідь відварені круто курячі яйця і загорніть їх в рулет. ( можна ще потерти 100 гр твердого сиру) .Загорніть отриманий рулет у фольгу і відправте запікатися протягом 20-25 хвилин.
- За 8-10 хвилин до готовності розгорніть фольгу і продовжуйте запікати до утворення скоринки.
- М’ясний рулет з яйцем в духовці готовий. Дочекайтеся, поки він охолоне, і розріжте.
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки