М’ясний рулет з яйцем в духовці

Хочу нагадати Вам про відмінну гарячу закуску. Її можна подати як гарячу страву або доповнити нею святковий стіл. А приготувати цю страву простіше простого.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий: 350 гр, ( або інший , на ваш смак)
  • Яйце куряче: 2 шт,
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт,
  • Часник: 1 зубчик,
  • Сіль, перець: за смаком

Приготування:

  1. Фарш я використовую свинячий, але ви можете взяти будь-який інший, який вам більше подобається.
  2. Цибулю дрібно порубати. Зазвичай в фарш я подрібнюю цибулю за допомогою блендера або м’ясорубки, тоді він практично не відчувається в фарші, а лише віддає свій аромат. Але в цьому випадку буде дуже добре, якщо будуть потрапляти невеликі шматочки цибулі.
  3. Додайте у фарш цибулю, видавіть зубчик часнику, посоліть і поперчіть його на смак. Викладіть фарш на лист фольги і сформуйте прямокутник товщиною близько 1 см.
  4. На середину покладіть заздалегідь відварені круто курячі яйця і загорніть їх в рулет. ( можна ще потерти 100 гр твердого сиру) .Загорніть отриманий рулет у фольгу і відправте запікатися протягом 20-25 хвилин.
  5. За 8-10 хвилин до готовності розгорніть фольгу і продовжуйте запікати до утворення скоринки.
  6. М’ясний рулет з яйцем в духовці готовий. Дочекайтеся, поки він охолоне, і розріжте.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: