“М’ясний” салат під ситною шубкою. Ідеальне поєднання смаків. Це просто шедевр
від Denzhyttya
2 Грудня, 2021
Хочу вам сказати, що не тільки “Оселедець під шубою” тепер може тішити вас і ваших гостей. Я, наприклад, цей салат дуже поважаю. Готую його виключно на Новий рік. І дуже люблю їсти його вранці, 1го січня, поклавши на тарілочку разом із холодцем. Це дуже смачно!
А сьогодні я розповім, як приготувати ще один салат під ласою шубкою.
Інгредієнти:
- М’ясо (беру свинячу лопатку) 300 гр
- Яйця курячі 4 шт
- Буряк 3 шт
- Морква 2 шт
- Сир 150 гр
- Сіль, майонез
Приготування:
- Відварюємо м’ясо.
- Буряк відварюємо і натираємо на середній терці.
- Відварену моркву теж натираємо на середній терці.
- Далі нам знадобляться варені яйця. Їх можна дрібно нарізати або натерти на терці середнього розміру.
- Беремо сир і також подрібнюємо його на середній терці.
- А ще нам знадобиться часник. Його ми візьмемо пару зубчиків. Ретельно його подрібнимо.
- Всі інгредієнти готові, і ми починаємо викладати шари. Кожен шар трохи підсолюємо та робимо сіточку з майонезу.
- Першим шаром буде м’ясо, порізане на шматочки та змішане із часником. У цю суміш додамо трохи майонезу.
- Другий шар сир.
- Третім шаром йдуть яйця.
- Четвертий шар морква.
- Зверху п’ятим шаром викладаємо буряки.
Змащуємо майонезом та посипаємо зеленню.
Наш салат готовий! Дайте йому трохи просочитися у холодильнику.
Джерело:
zhyttia.com.ua