“М’ясний” салат під ситною шубкою. Ідеальне поєднання смаків. Це просто шедевр

Хочу вам сказати, що не тільки “Оселедець під шубою” тепер може тішити вас і ваших гостей. Я, наприклад, цей салат дуже поважаю. Готую його виключно на Новий рік. І дуже люблю їсти його вранці, 1го січня, поклавши на тарілочку разом із холодцем. Це дуже смачно!

А сьогодні я розповім, як приготувати ще один салат під ласою шубкою.

Інгредієнти:

  • М’ясо (беру свинячу лопатку) 300 гр
  • Яйця курячі 4 шт
  • Буряк 3 шт
  • Морква 2 шт
  • Сир 150 гр
  • Сіль, майонез

Приготування:

  1. Відварюємо м’ясо.
  2. Буряк відварюємо і натираємо на середній терці.
  3. Відварену моркву теж натираємо на середній терці.
  4. Далі нам знадобляться варені яйця. Їх можна дрібно нарізати або натерти на терці середнього розміру.
  5. Беремо сир і також подрібнюємо його на середній терці.
  6. А ще нам знадобиться часник. Його ми візьмемо пару зубчиків. Ретельно його подрібнимо.
  7. Всі інгредієнти готові, і ми починаємо викладати шари. Кожен шар трохи підсолюємо та робимо сіточку з майонезу.
    • Першим шаром буде м’ясо, порізане на шматочки та змішане із часником. У цю суміш додамо трохи майонезу.
    • Другий шар сир.
    • Третім шаром йдуть яйця.
    • Четвертий шар морква.
    • Зверху п’ятим шаром викладаємо буряки.

Змащуємо майонезом та посипаємо зеленню.

Наш салат готовий! Дайте йому трохи просочитися у холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: