Сирно-шоколадний десерт із бананом

Якщо ви любите десерти без випічки, то цей десерт припаде вам до душі. Маленькі ласуни оцінять його з першого шматочка.

Інгредієнти:

  • Шоколад – 110 г
  • Сир домашній – 200г
  • Вафельні коржі – 2 шт
  • Вершкове масло – 60 г
  • Банан – 1.5 шт

Приготування:

  1. У блендері подрібнюємо вафельні коржі. Сир розминаємо виделкою.
  2. Додаємо до сиру вафельну крихту і добре перемішуємо.
  3. Шоколад (90г) ламаємо на шматочки, поміщаємо в ємність разом із вершковим маслом.
  4. Розтоплюємо в мікрохвильовій печі та добре перемішуємо.
  5. Додаємо шоколадно-масляну суміш до сиру і ще раз добре перемішуємо.
  6. Пробуємо отриману масу, якщо масу потрібно зробити солодшою, то можна додати цукрової пудри за смаком.
  7. Шоколадно-сирну масу розподіляємо на харчовій плівці. Зверху кладемо банан, формуємо “ковбаску”.
  8. Забираємо в холодильник на 20-30 хвилин для застигання.
  9. По закінченні часу натираємо шоколад, що залишився, на дрібній тертці, обвалюємо в ньому “ковбаску” ріжемо на порційні шматочки і можна подавати на стіл.

Десерт готовий, приємного вам чаювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: