Найніжніша сирна запіканка. Без манки та борошна. За смаком як чізкейк

Розповім, як приготувати смачну сирну запіканку. Причому нам не знадобиться борошно, манка. Замість цих інгредієнтів візьмемо щось інше. Запіканку можна приготувати з родзинками або ягодами, цукатами – буде ще смачнішою.

Інгредієнти:

  • сир домашній – 300гр
  • яйця – 2 шт
  • сметана – 3 столові ложки
  • крохмаль кукурудзяний – 30гр
  • цукор – за смаком, у мене 3-4 ст.л.
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • родзинки, ягоди, цукати, горіхи – за смаком

Приготування:

  1. Змішуємо сир, яйця, сіль та цукор. Маса має бути однорідна, тому найкраще для змішування використовувати блендер.
  2. Додаємо сметану, крохмаль (у мене кукурудзяний) і сирну масу, що вийшла, викладаємо у форму для запікання (змастити маслом дно і бортики).
  3. Можна залишити так, а можна зверху додати родзинки, ягоди, цукати, горіхи і трохи “утопити” їх у сирній масі.
  4. Готуємо сирну запіканку в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Зверху її потім можна посипати цукровою пудрою.
  5. Ця сирна запіканка виходить дуже ніжною, схожою на чізкейк. Дуже смачна! Обов’язково спробуйте!

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: