Незвичайний спосіб приготування м’яса: виходить ніжне і смачне. Рецепт оригінальної підливи
від Denzhyttya
15 Жовтня, 2021
Завдяки такому способу готування, м’ясо виходить дуже соковитим, смачним і м’яким. Оригінальності йому додає і соус, який ми також зробимо.
Інгредієнти:
- м’ясо за смаком, 1.5 кг
- цибуля, 3 шт
- олія, 100 го
- чай чорний, 300 мл
- лавровий лист, 3 шт
- сік лимона, 1 ст.л
- цукор, 1 ч.л
- сіль, перець, хмелі-сунелі
Приготування:
- Можна брати свинину чи яловичину. Нарізаємо на невеликі шматочки.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
- У чавунній посудині або товстостінній каструлі розігріваємо олію і викладаємо м’ясо частинами, обсмажуємо по 2 хвилини і виймаємо. Кладемо наступну порцію. Вогонь повинен бути великим.
- Обсмажуємо також цибулю до золотистого кольору.
- Заварюємо міцний чай і виливаємо в каструлю з цибулею, додаємо м’ясо, сіль.
- Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 – 40 хвилин. Додаємо спеції і зелень за смаком.
- Залишаємо на плиті під кришкою, щоб настоялося 20 хвилин і подаємо ароматну і смачну підливу з м’ясом до різних гарнірів.
Добавка виходить просто ідеальною.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки