Ніжне куряче м’ясо в підливі, швидка вечеря на сковорідці
від Denzhyttya
29 Вересня, 2021
Куряче м’ясо відмінно поєднується з вершковими соусами. Якщо зробити м’ясо в такій підливі, у вас виходить ніжна, ароматна, м’яка страва. Закуска ідеально підходить до різних гарнірів і салатів.
Інгредієнти:
- стегна курячі, 1.5 кг
- сіль і паприка по 1 ч.л
- цибуля, 4 шт
- часник, 4 зубчики
- борошно, 2 ст.л
- сметана жирна, 200 г
- вода, 250 мл
- масло вершкове, 40 м
Приготування:
- Стегна промиваємо і просушуємо.
- Викладаємо в сковороду м’ясо, посипаємо сіллю і спеціями, смажимо до рум’яності та перевертаємо.
- З другої сторони також посипаємо сіллю і спеціями, обсмажуємо до золотистого кольору.
- Виймаємо м’ясо з сковороди і в олії розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо 4 хвилини цибулю, порізану тонкими півкільцями.
- Додаємо подрібнений часник, солимо і вводимо сметану. Вимішуємо.
- Вливаємо воду, тушкуємо 5 хвилин і викладаємо м’ясо, трохи перемішуємо, щоб воно вкрилося соусом і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Подавайте таку закуску з різними гарнірами і салатами. Дуже смачно виходить, якщо до цибулі ще додати шампіньйони і в цьому випадку, виходить вершково-грибний соус.
Джерело:
mandarynka.com.ua