Ніжне куряче м’ясо в підливі, швидка вечеря на сковорідці

Куряче м’ясо відмінно поєднується з вершковими соусами. Якщо зробити м’ясо в такій підливі, у вас виходить ніжна, ароматна, м’яка страва. Закуска ідеально підходить до різних гарнірів і салатів.

Інгредієнти:

  • стегна курячі, 1.5 кг
  • сіль і паприка по 1 ч.л
  • цибуля, 4 шт
  • часник, 4 зубчики
  • борошно, 2 ст.л
  • сметана жирна, 200 г
  • вода, 250 мл
  • масло вершкове, 40 м

Приготування:

  1. Стегна промиваємо і просушуємо.
  2. Викладаємо в сковороду м’ясо, посипаємо сіллю і спеціями, смажимо до рум’яності та перевертаємо.
  3. З другої сторони також посипаємо сіллю і спеціями, обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Виймаємо м’ясо з сковороди і в олії розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо 4 хвилини цибулю, порізану тонкими півкільцями.
  5. Додаємо подрібнений часник, солимо і вводимо сметану. Вимішуємо.
  6. Вливаємо воду, тушкуємо 5 хвилин і викладаємо м’ясо, трохи перемішуємо, щоб воно вкрилося соусом і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні протягом 15 хвилин.

Ніжне куряче м’ясо в підливі, швидка вечеря на сковорідці

Подавайте таку закуску з різними гарнірами і салатами. Дуже смачно виходить, якщо до цибулі ще додати шампіньйони і в цьому випадку, виходить вершково-грибний соус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: