Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню

Ніжні гарбузові оладки, можна зробити для перекусу, полудня або вечері. Легка страва, стане прекрасним доповненням у вашому сімейному меню.

Інгредієнти:

  • гарбуз, 600 г
  • яйця, 2 шт
  • часник, 2 зубчики
  • борошно, 2 ст.л
  • італійські трави, сіль, перець

Приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Додаємо дрібно нарізаний часник, італійські трави, свіжу зелень, сіль і перець, яйця. Перемішуємо.
  3. Всипаємо в масу борошно і вимішуємо тісто. Якщо ви брали дуже соковитий гарбуз, тоді борошна може знадобитися трохи більше. Можна додати ще манної крупи.
  4. Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.
  5. Обсмажуємо оладки з двох сторін до рум’яності.Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню

Подаю таку смакоту зі сметаною або  з сметанним соусом  з часником, травами і зеленню. Домашній майонез також прекрасно підходить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: