Ніжний і смачний горіховий торт без випічки

Торт дуже ніжний, з приємним смаком. Відмінне поєднання інгредієнтів робить цей десерт незабутнім. Вам сподобається, рекомендую.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Волоський горіх – 150 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Печиво пісочне – 300 г

Для крему:

  • Борошно – 50 г
  • Шоколад темний – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Цукор – 130 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сівки 33% – 300 мл
  • Молока – 300 мл
  • Ванільний цукор – 10 г

Для начинки:

Діаметр кондитерського кільця 22 см

Приготування:

  1. Приготуємо крем. Для цього яйця вбиваємо в миску, додаємо ванільний цукор, цукор і борошно.
  2. Все ретельно збовтувати вінчиком, до однорідності.
  3. Далі, додаємо молоко, вершки і перемішуємо.
  4. Потім, отриману масу ставимо на середній вогонь і варимо, до загустіння, постійно перемішуючи.
  5. Коли крем загус, в гарячий крем додаємо шоколад, вершкове масло і перемішуємо до розчинення шоколаду.
  6. Крем готовий. Ми залишаємо охолонути до кімнатної температури. Потрібно буде періодично перемішувати, щоб не утворилася плівка.
  7. Приготуємо коржі. Для цього підсмажуємо волоські горіхи і подрібнюємо разом з пісочним печивом.
  8. Легше це зробити в блендері, до дрібної фракції. Якщо немає блендера, то покладіть в пакет і подрібніть качалкою. Окремо горіхи, потім печиво.
  9. Отримані крихти всипаємо в глибоку миску, додаємо розтоплене вершкове масло і все перемішуємо.
  10. Зберемо торт. Банани нарізаємо на тонкі кружечки.
  11. Крихту для коржів розділимо на чотири рівні частини, а крем на три. Торт будемо збирати в роз’ємному кільці, діаметром 22 мм.
  12. Кільце обмотуємо харчовою плівкою і встановлюємо на тарілку, на якій будемо подавати торт.
  13. Першим шаром всипаємо одну частину крихти і рівномірно розподіляємо по формі.
  14. На перший шар, за допомогою кондитерського мішка, рівномірно розподіляємо одну частину крему.
  15. Шар крем розрівняти і викладаємо шар різаного банана.
  16. Таким чином, зберемо весь торт, чергуючи шари крихти, крему і банана. Останнім шаром повинна бути крихта.
  17. Торт накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин (я залишила на ніч).
  18. Після, дістаємо з холодильника і прибираємо кондитерське кільце і харчову плівку.
  19. Торт готовий, він вийшов дуже смачним і ніжним. Всім смачного!

Ніжний і смачний горіховий торт без випічки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: