Останнім часом готую котлети без м’ясорубки всього за 30 хвилин (виходить дуже соковито і ніжно)

Багато хто віддає перевагу таких рубаним котлетам, які виходять більш соковитими і м’якими, ніж з подрібненого за допомогою м’ясорубки фаршу. Таким методом я ще роблю і рибні котлети, теж дуже смачно.

Інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 550 г
  • яйце, 1 шт
  • борошно, 3 ст.л
  • сіль, перець, спеції
  • сир, 150 г
  • часник сухий і пряні трави

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці.
  2. М’ясо заправляємо сіллю, перцем, спеціями, пряними травами – все на ваш смак. Ще додайте кріп, часник.
  3. Додаємо борошно і яйце, вимішуємо. Всипаємо сир, перемішуємо.
  4. Формуємо котлети і обвалюємо у сухарях. Можна і не обвалювати, але якщо ви боїтеся, що вони будуть приставати до вашої сковородки, краще перестрахуйтеся.
  5. Обсмажуємо в розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку під кришкою на невеликому вогні.
  6. Можна і запекти в духовці, теж смачно виходить.

Останнім часом готую котлети без м'ясорубки всього за 30 хвилин (виходить дуже соковито і ніжно)

Такі котлетки я ще роблю з крохмалем, без борошна – виходить ще ніжніше і соковитіше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: