«Оселедець по-корейськи»

Цей рецепт я шукала досить довго. Тепер готую найсмачніший оселедець по-корейськи!

Інгредієнти:

  • Два заморожені або свіжі оселедці
  • Чотири цибулини
  • Одна стол. ложка солі
  • Пів чайн. ложки червоного перчика
  • Пів чайн. ложки чорного перчика
  • 50-60 мл оцту
  • Одна стол. ложка томатного соусу
  • 125 мл олії соняшникової рафінованої

Приготування:

  1. Оселедець необхідно повністю очистити, щоб залишилося тільки філе.
  2. Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.
  3. Додаємо до риби всі спеції, сіль і  томатний соус. Перемішуємо.
  4. Тепер вливаємо оцет і ще раз ретельно мішуємо.
  5. З цибулі знімаємо лушпиння і ріжемо  півкільцями.
  6. Перекладаємо цибулю в посуд з оселедцем, вливаємо олію і мішаємо.
  7. Закриваємо плівкою і поміщаємо на 3-4 години в холодильник, а краще на ніч.
  8. За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: