Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Щодня у нас із чоловіком на обід повинен бути суп чи борщ. Я завжди намагаюся готувати щось нове та цікаве. Але останні кілька тижнів мій чоловік просить приготувати цей суп. Чоловікові подобається, що я не додаю в нього крупи, які зазвичай готую на друге. Суп виходить дуже насиченим та смачним. Його сміливо можна готувати щодня, щоб урізноманітнити повсякденне меню. Смачно, швидко і просто саме те, що потрібно! Раджу та Вам його приготувати!
Інгредієнти:
- Філе – 400 г
- Квасоля консервована – 1 банка
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Бекон – 200 г
- Масло вершкове – 50 г
- Борошно – 2 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Кріп – пучок
- Сіль перець
Приготування:
- 400 г курячого філе нарізаємо шматочками. Відправляємо філе в каструлю, заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо 15 хвилин.
- На сковороді розтоплюємо 50 г вершкового масла.
- Одну невелику цибулю нарізаємо дрібно і відправляємо її на розігріту сковороду.
- Смажимо цибулю іноді помішуючи до злегка золотистого кольору. Потім додаємо 200 г бекону нарізаного смужками. Перемішуємо та обсмажуємо її до золотистого кольору.
- Всипаємо дві столові ложки борошна без гірки, перемішуємо і обсмажуємо хвилину-дві.
- Після 15 хвилин варіння філе, додаємо приготовлену нами засмажку.
- Солимо, перчимо. Додаємо два лаврові листи. Перемішуємо та варимо ще 10 хвилин.
- Після 10 хвилин варіння всипаємо банку консервованої квасолі.
- Додаємо дві столові ложки томатної пасти. Перемішуємо і варимо ще 5-7 хвилин.
- Вимикаємо суп і додаємо нарізану зелень.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки