Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом

Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом

Особливих ноток цій страві надають фрикадельки з кунжутом – неочікувано, але надзвичайно смачно. Броколі та шпинат зараз доступні у свіжому вигляді, однак підійдуть і заморожені. Спробуйте – дуже смачний, легкий і яскравий супчик.

ІНГРЕДІЄНТИ

    • 500 г м’ясного фаршу
    • 2 ст. ложки кунжуту
    • 700 г картоплі
    • 200 г болгарського перцю
    • 200 г броколі
    • 100 г шпинату
    • 150 г моркви
    • 150 г цибулі
    • сіль, перець, олія

Приготування

    1. Цибулю дрібно порізати.
    2. Моркву потерти на середній тертці.
    3. Броколі і шпинат порізати.
    4. Перець і картоплю очистити, порізати кубиками.
    5. У фарш додати кунжут, перемішати, сформувати фрикадельки.
    6. У каструлі підсмажити на олії цибулю, додати моркву і перець, підсмажити.
    7. Додати воду, довести до кипіння.
    8. Додати картоплю, знову довести до кипіння.
    9. Додати фрикадельки, спеції, варити 15 хвилин.
    10. Додати броколі, варити ще 10 хвилин.
    11. Додати шпинат, перемішати, зняти з вогню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: