Овочевий салат «Яскраві барви осені». Готую кожний сезон: смачний вітамінний салатик

Овочеве асорті виходить просто дуже смачним і такий салат ви точно станете готувати кожний сезон, щоб взимку отримувати достатню кількість корисних вітамінів.

Інгредієнти:

  • капуста, 2.5 кг
  • морква і цибуля по 500 г
  • болгарський перець, 3 шт
  • сіль, 2 ст.л
  • цукор, 175 г
  • олія соняшникова, 250 мл
  • оцет 9%, 180 г

Приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо, перець ріжемо тонкою соломкою, моркву натираємо на грубій терці, а цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  2. Порада: солодкий перець вибирайте соковитий, м’ясистий, він відразу додасть салату аромат і незабутній смак.
  3. Змішуємо овочі, заправляємо сіллю і цукром, олією і оцтом.
  4. Розкладаємо салат щільно в банки, закручуємо кришками і залишаємо маринуватися на 3 – 5 днів.Овочевий салат «Яскраві барви осені». Готую кожний сезон: смачний вітамінний салатик

Салат виходить просто дивовижним, з яскравим ароматом і смаком, чим довше він буде маринуватися, тим смачніше і соковитіше він стане. Зберігати його можна в підвалі або в холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: