ПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями – це тепер наша улюблена випічка до чаю

Виходить не нудкий, економний, простий у приготуванні і смачний пиріг до чаю, якщо маєте багато варення, тоді рекомендую його застосувати в цей смаколик!

Зберігайте і приготуйте обов’язково – це дуже смачно, і не важливо, що пісно!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 350-400 грам борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 120 грам теплої води можна фруктовим соком замінити
  • 100 грам рослинної олії (без запаху, можна кокосову за смаком)
  • 80 грам цукру (можна меду або сиропу)
  • ванілін, ванільний цукор

Начинка:

  • близько 250 грам варення – за смаком
    (я цей раз ще додала 200 грам розмороженої вишні без кісточки, обваленої в кукурудзяному крохмалі).

Приготування:

  1. Увімкнути духовку на 180°С.
  2. У воді розмішати цукор, щоб трохи розчинився.
  3. Додати олію, ваніль, просіяти борошно з розпушувачем.
  4. Замісити тісто, що відлипає від рук, щоб не залишилося сухого борошна.
  5. Відокремити 1/3 тіста, зробивши 4-6 грудочок, і відправити їх у морозилку.
  6. Викласти у форму для випічки тісто, зробивши невеликі борти (діаметр 23 см, прямокутна у мене близько 25×14 см).
  7. Розподілити варення по тістови. Я зверху розклала розморожену вишню без кісточки, обвалявши її в кукурудзяному крохмалі (це був дуже удалий експеремент).ПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями - це тепер наша улюблена випічка до чаю
  8. Зверху натерти на великій терці заморожені грудочки тіста.ПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями - це тепер наша улюблена випічка до чаюПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями - це тепер наша улюблена випічка до чаю
  9. Випікати 30-40 хвилин при 180°С до золотистості.ПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями - це тепер наша улюблена випічка до чаю
  10. Розрізати теплим і можна насолоджуватися.ПІСНИЙ пиріг з варенням і мороженими вишнями - це тепер наша улюблена випічка до чаю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: