Подруга із пекарні поділилася рецептом тіста для заливного пирога. Завжди пропікається

Заливне тісто в останні роки стало одним із найпопулярніших рецептів для маси пирогів з різноманітною начинкою. Цей варіант завжди виходить чудово і підходить для будь-якої начинки.

Інгредієнти:

  • борошно, 2 склянки
  • кефір, 400 мл
  • яйця, 3 шт
  • сода, 0,5 ч.л
  • сіль за смаком
  • цукор, 1 ст
  • олія соняшникова, 3 ст.л
  • кунжут

Для приготування начинки необхідно:

  • капуста, 600 г
  • яйця, 3 шт
  • сіль, перець, зелень

Приготування:

  1. Капусту шаткуємо і тушкуємо в олії до готовності.
  2. Заправляємо сіллю та перцем, зеленню за смаком і вбиваємо яйця, активно перемішуємо. Вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою на 5 хвилин, потім охолоджуємо.
  3. Для тіста в теплому кефірі розчиняємо сіль та соду, цукор, яйця, перемішуємо.
  4. Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо густе тісто. Вливаємо олію і перемішуємо.
  5. Форму змащуємо олією і виливаємо трохи тіста.
  6. Викладаємо начинку, розрівнюємо та заливаємо тістом, намагаючись рівномірно розподілити шар.Подруга із пекарні поділилася рецептом тіста для заливного пирога. Завжди пропікається
  7. Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин. За бажанням посипаємо кунжутом.Подруга із пекарні поділилася рецептом тіста для заливного пирога. Завжди пропікається

Пиріг виходить дуже повітряним і м’яким, не кришиться при нарізуванні, просто чудовий і дуже ароматний. Смачно виходить ще з грибами, курячим філе та цибулею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: