Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях

Проварюю 10 хвилин і вкладаю в банку! Готую мариновані печериці за 24 години! Ну, дуже смачна закуска до будь-якого столу!

Як і обіцяла, ділюся ще одним рецептом маринованих печериць. Пробували цей рецепт у коліжанки, дуже сподобалося! Одна спеція доповнює іншу і виходить, справді, незрівнянно!

Інгредієнти:

  • Печериці – 800 г.

Розсіл:

  • Вода – 1,5 л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Коріандр у зернах – 1 ст.л.
  • Перець запашний – 1 ч.л.
  • Перець чорний горошком – 1 ч.л.
  • Сіль – 1,5 ст.л.
  • Цукор – 1 ст.л.

Заправка:

  • Кріп – середній пучок
  • Гострий перець – 1/3 частина
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет яблучний – 2 ст.л.
  • Соняшникова олія – 50 мл.

Приготування:

  1. У каструлю з водою закладаємо лавровий лист, гвоздику, зерна коріандру, запашний перець, чорний перець горошком, цукор та сіль. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях
  2. У киплячий розсіл відправляємо печериці, проварюємо 10 хвилин і після, відразу, дістаємо з каструлі. Гриби, по можливості, краще брати маленькі, такі виглядають ефектніше, відразу плюс 100% до зовнішнього вигляду!Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях
  3. Для заправки змішуємо: дрібно нарізаний пучок кропу, гострий Чилі, тертий часник, цукор, яблучний оцет та олію. Ретельно все перемішуємо до однорідності.Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях
  4. Вливаємо заправку до проварених печериць і добре мішаємо.Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях
  5. Укладаємо гриби в банку, а зверху до останньої краплі вливаємо всю заправку.Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях
  6. Доверху заливаємо розсолом, у якому варилися гриби, закриваємо кришкою, остуджуємо до кімнатної температури і забираємо в холодильник маринуватися на добу.Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях

У банку також відправляємо зерна коріандру, які були в розсолі, так вийде ще ароматніше і смачніше!Показую, як я готую мариновані печериці за 24 години: секрет у правильному розсолі та спеціях

Відкриваємо баночку і в одну мить, розігрується неймовірний апетит! Ароматні, красиві та дуже смачні грибочки виходять!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: