Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба

Якщо ви любите експериментувати, я дуже раджу вам приготувати такий кабачковий хліб. Виходить дуже смачно, ароматно, незвично і ситно, корисно.

Інгредієнти:

  • кабачки, 300 г
  • борошно, 300 г
  • сіль за смаком
  • розпушувач, 10 г
  • чебрець або орегано, базилік
  • кабачковий сік, 50 мл
  • олія соняшникова, 2 ст.л

Приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій терці.
  2. Порада: якщо кабачки у вас стиглі, шкірку можна зрізати.
  3. Залишаємо масу, потім віджимаємо сік.
  4. Змішуємо масу з борошном і розпушувачем, ароматними травами.
  5. Дуже добре змішуємо борошно і кабачкову масу руками.
  6. Вливаємо сік кабачка і олію, вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
  7. Відразу ділимо тісто на 4 частини і кожну розкачуємо в коржик на столі, змащеному олією. Руки також змащуйте, так легше працювати з тістом.Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба
  8. Обсмажуємо коржі на сковорідці, змащеній олією з двох сторін до рум’яної скоринки.Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба
  9. Дуже рум’яні, ароматні, м’які і вологі коржі більше схожі на хліб. Подаю часто з різними намазками домашнього приготування.Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: