Повітряно ніжний полуничний торт! Без випічки з сирним кремом

Повітряно ніжний полуничний торт! Без випічки з сирним кремом

Полуниця з шоколадом і сиром – це одне з найбільш вдалих і смачних поєднань. А якщо ще додати банани…

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • полуниця – 400 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • шоколад – 150 г;
  • банани – 2 шт;
  • домашній сир – 400 г;
  • пудра цукрова, і кава заварний по 3 ст.л

Процес приготування:

Ріжемо полуницю не тонкими скибочками і викладаємо їх на дно і з боків форми, в якій будете готувати десерт.

Повітряно ніжний полуничний торт! Без випічки з сирним кремом

Банани ріжемо навскіс – чим довші шматочки банана, тим зручніше різати десерт.

Чорний шоколад натираємо на дрібній тертці.

Порада: щоб шоколад не танув в руках і не злипався, натирайте його в рукавичках.

Шоколад тертий ділимо на 2 частини і однієї посипаємо банани.

Заварюємо каву і охолоджуємо її. Змішуємо зі сметаною в однорідну масу.

Сир перебиваємо блендером і потім змішуємо з пудрою, збиваємо міксером і в процесі додаємо сметану з кавою.

Повітряно ніжний полуничний торт! Без випічки з сирним кремом

Половину крему викладаємо у форму і зверху кладемо шар полуниці, потім банани і посипаємо шоколадом (решту крихти ділимо ще на 2 частини і однієї посипаємо).

Викладаємо крем, розрівнюємо лопаткою, посипаємо залишком шоколаду.

Відправляємо в холодильник на пару годин.

Перед подачею прикрашаємо полуницею – можна скибочками, часточками, на ваш смак.

Повітряно ніжний полуничний торт! Без випічки з сирним кремом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: