Шикарний вишневий тортик

Торт  з готового тіста, без особливої мороки. Весь секрет заключається в тому, щоб просто правильно загорнути ягоди в тісто і незвичайно викласти тісто.

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 1 кг.
  • вишня – 600 гр.
  • цукор – 80 гр. (за смаком)
  • крохмаль кукурудзяний – 2 ч.л.
  • яйця
  • мигдальні пластівці

Крем:

  • вершки – 500мл (30-33% жирності)
  • вершковий сир – 200гр.
  • цукрова пудра – 150 гр.

Приготування:

  1. Очищаю вишню від кісточок.947b979a1775c962da85fe937d03bd91
  2. На робочу поверхню насипаю борошно та розкатую листкове тісто.4860b77f6e5015028b687b87d4d210a9
  3. Розрізаю тісто на 9 частин.93cfaa322297b0508d08fb2979f55273
  4. На кожну смужку тіста викладаю вишні.3257d6998eaf6dc758783803b7739c00
  5. Вишні посипаю кукурудзяним крохмалем та цукром.3c31a917cad2ec2773ab7373a0d885e1
  6. Защипую тісто над кожною вишнею.e111801b868a5474fc3ffd0f7b5d2fd7
  7. На форму застеляю пергамент. Скручую тісто, змащую збитим яйцем та присипаю мигдальними пластівцями, роблю таких три коржа.71560daaae644a7caba14d5df25eec76
  8. Відправляю у духовку на 25-30 хвилин при температурі 120 градусів.0fe272edca27d15d2bac3b014b45d6aa

Крем:

  1. В чашу блендеру додаю вершковий сир та цукрову пудру, змішую. Тоді добавляю вершки.01c380352e384b46fd2dd30f64078ffe
  2. Крем перекладаю в кондитерський мішок і роблю красиві бортики поверх коржа.7df776b24b90ffcbde0bc1167d0cc895
  3. По середині між бортиками також викладаю крем.586d36b95fe725238ec6f62f740a740b
  4. Зверху накриваю наступним коржем. Знову покриваю кремом і тоді завершальним третім коржем закриваю торт.60061841c8cd5470bd553bb21559daac
  5. Ставлю у холодильник на декілька годин. 3ee4703b9ba0c3f7534e431f6da2d924

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: