Просте і дуже смачне: хрустке печиво!

Готується печиво просто і виходить смачно.

 Інгредієнти:

  • масло вершкове або маргарин, 250 г;
  • борошно, 2 склянки;
  • сметана жирна, 230 г;
  •  цукор за смаком.

Приготування

  1. Покладіть масло в морозильну камеру на 30 – 40 хвилин і потім натріть його на крупній тертці, змішайте з просіяним борошном і перетріть до крихти.
  2. Додаємо сметану, вимішуємо м’яке тісто, накриваємо плівкою і ставимо в морозильну камеру на 30 хвилин.
  3. Робочу поверхню присипаємо борошном і розгортаємо тісто в невеликий і товстий пласт, посипаємо його цукром і розкачуємо в більший пласт.
  4. За допомогою формочок видавлюємо печиво або просто ріжемо його на квадратики, ромбики, прямокутники, трикутники і т.д.
  5. Застеляємо пергаментом деко і викладаємо печиво.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: