Приголомшливо смачний Брауні – ніхто не здогадається з чого він. Вологий, м’який ніжний і дуже шоколадний! Рецепт дуже простий і швидкий! Обов’язково спробуйте!

Сьогодні готуємо Брауні з секретним інгредієнтом, завдяки якому структура Брауні виходить просто неймовірною! Вологий, м’який ніжний і дуже шоколадний! Рецепт дуже простий і швидкий! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Шоколад – 150 г
  • Цукор – 130 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Олія – 50 мл
  • Борошно – 130 г
  • Какао – 30 г
  • Кабачок – 200 г
  • Сода – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Ванілін – щіпка

Для помадки:

  • Молоко / вершки – 60 мл
  • Цукор – 60 г
  • Какао – 20 г
  • Вершкове масло – 30 г

Приготування:

Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

  1. Шоколад ламаємо на шматочки ( у мене темний і молочний шоколад ) і укладаємо в каструльку з товстим дном. Додаємо вершкове масло і ставимо на плиту на найменший вогонь. Розтоплюємо шоколад, постійно помішуючи. Можна розтоплювати на водяній бані або короткими імпульсами в мікрохвильовці.
  2. Відставляємо шоколад в сторону, щоб він трохи охолов.
  3. Духовку відразу включаємо розігріватися на 180 градусів, а тим часом приготуємо тісто.
  4. У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, 0,5 ч.л. солі і дрібку ваніліну. Перемішуємо віночком до однорідності.
  5. Додаємо олію і ще раз перемішуємо.
  6. Змішуємо борошно з какао і содою. Просіюємо до решти інгредієнтів, замішуючи тісто.
  7. А тепер додамо секретний інгредієнт, який зробить структуру нашого Брауні вологою і ніжною.
  8. Кабачок натираємо на дрібній ( не віджимаємо ) і додаємо в тісто.
  9. Додаємо розтоплений шоколад і ще раз перемішуємо.
  10. Тісто перекладаємо в форму ( у мене 23 × 23 см ), застелену пергаментним папером, залишаючи кінчики паперу зверху, щоб було легко витягти готовий пиріг і відправляємо випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
  11. Готовий Брауні перекладаємо на решітку або дошку і даємо повністю охолонути.
  12. Поки пиріг охолоджується, приготуємо помадку.
  13. У невелику каструльку додаємо молоко, какао і цукор. Перемішуємо до однорідності, ставимо на середній вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Як тільки закипить, проварюємо 1 хвилину і вимикаємо.
  14. Додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо до однорідної маси.
  15. Готову помадку залишаємо трохи охолонути, щоб вона трохи загустіла.
  16. Прикрашаємо зверху Брауні шоколадною помадкою.
  17. Нарізаємо на порційні шматочки і кличемо всіх до столу! За смаком його можна віднести саме до шоколадного торту, а не до пирога.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: