Приголомшливо смачний салат «Курка під новою шубою».

Салат виходить пікантним, адже до складу входить корейська морква. Основа салату – печериці та куряче м’ясо, а свіжість йому надає огірок.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 г
  • Печериці свіжі 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Огірок 1 шт
  • Морква по-корейськи 150 г
  • Петрушка (зелень) за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез за смаком
  • Цибуля зелена (перо) за смаком

Приготування:

  1. Цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
  2. Додаємо шматочки грибів і смажимо до готовності.
  3. Коли рідина випарується, солимо і перчимо до смаку, охолоджуємо.
  4. М’ясо куряче відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо шматочками.
  5. Свіжий огірок натираємо на тертці для корейської моркви. Середину огірка можна не використовувати, щоб салат не потік.
  6. Формуємо салат шарами.
  7. Перший шар – гриби.
  8. Другий шар – м’ясо та сіточка з майонезу.
  9. Третій шар – корейська морква.

Порада: із моркви потрібно віджати сік, щоб салат не потік.

Обсипаємо огірком, робимо сіточку з майонезу і посипаємо зеленою цибулею та зеленню.

Салат відправляємо настоюватися на ніч в холодильник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: