Приголомшливо смачний салат «Курка під новою шубою».
від Denzhyttya
21 Січня, 2021
Салат виходить пікантним, адже до складу входить корейська морква. Основа салату – печериці та куряче м’ясо, а свіжість йому надає огірок.
Інгредієнти:
- Куряче філе 400 г
- Печериці свіжі 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Огірок 1 шт
- Морква по-корейськи 150 г
- Петрушка (зелень) за смаком
- Сіль за смаком
- Майонез за смаком
- Цибуля зелена (перо) за смаком
Приготування:
- Цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
- Додаємо шматочки грибів і смажимо до готовності.
- Коли рідина випарується, солимо і перчимо до смаку, охолоджуємо.
- М’ясо куряче відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо шматочками.
- Свіжий огірок натираємо на тертці для корейської моркви. Середину огірка можна не використовувати, щоб салат не потік.
- Формуємо салат шарами.
- Перший шар – гриби.
- Другий шар – м’ясо та сіточка з майонезу.
- Третій шар – корейська морква.
Порада: із моркви потрібно віджати сік, щоб салат не потік.
Обсипаємо огірком, робимо сіточку з майонезу і посипаємо зеленою цибулею та зеленню.
Салат відправляємо настоюватися на ніч в холодильник.
Джерело:
souspark.ru