Трішки літа посеред зими: багатошаровий салат «Ромашкове поле»

Смачний салат з курячим м’ясом. Нічого надзвичайного в його складі немає, але подача вразить усіх!

Інгредієнти:

  • Рис 0.5 скл. (довгозернистий)
  • Куряче філе 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Огірок 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Майонез за смаком
  • Салат за смаком
  • Кріп за смаком

Приготування:

  1. Рис варимо до готовності в підсоленій воді, охолодити.
  2. Моркву натираємо на тертці, розігріваємо олію і обсмажуємо до готовності. Охолоджуємо.
  3. М’ясо відварюємо. Яйця також відварюємо.
  4. Формуємо салат, викладаючи шари, роблячи над кожним сіточку з майонезу.
  5. Перший шар – листя салату, на них викладаємо рис.
  6. Другий шар – філе.
  7. Третій шар – цибуля кубиком.
  8. Четвертий шар – морква.
  9. П’ятий шар – огірок кубиком.
  10. Білок яйця ріжемо тонкими смужками і викладаємо у вигляді ромашки на шар із огірка. Половинка жовтка – серединка ромашки. Між ромашками посипаємо подрібнений кріп.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: